Våra boenden

Välkommen till våra lokalt förankrade boenden på Kullahalvön. De är valda med hjärta, för att ni ska få en riktigt skön upplevelse av bygden. Byggnaderna och platserna har fantastiska historier att berätta.


På våra resor under hösten bor vi på Pensionat Strandgården i Mölle. Läs mer här nedan. Du kan även lägga till en extra natt och då välja mellan Strandgården eller Arilds vingård. 

Pris på förfrågan. Pensionat Strandgården

Pensionatet drivs av Tina och Christer Paulsson. De älskar hämningslöst Mölles historia, och såklart även Pensionat Strandgårdens, och hävdar med stor bestämdhet att det just är ett pensionat som de driver och inget annat. För jämfört med ett hotell så är pensionatet den lite mer sociala, avslappnade och pratglada lillebrorsan. Gästerna är märkbart nyfikna och ofta lite mer sällskapliga än vad som är brukligt. 

"Vi märker att gästerna kopplar av och känner sig som hemma, på bortaplan. Och det är precis det som är vår passion", säger Tina och Christer.

Bra information

  • Pensionatet ligger i Mölle vid foten av Kullaberg
  • De serverar sin klassiska pensionatsfrukost med bra råvaror från lokala producenter
  • Här finns olika typer av rum, alla med sin unika charm
  • De flesta rum har vacker utsikt över havet, berget och byn. Några rum har toalett & dusch i nära anslutning.
  • Läs mer om Pensionat Strandgården här

Arilds Vingård

Arilds Vingård är belägen i en vacker miljö med ett strövområde precis bakom vinfälten. Gården är en av de äldsta i bygden och det går att höra och läsa om många olika liv som levts på det vi nu kallar Arilds vingård. Kullahalvön är känd för passion för mat och kultur. Lokala bönder förser vår och andras restauranger med förstklassiga varor som vi kompletterar med vårt vin.

Jonas och Anette har drivit egna företag i många år men vingården har blivit en välkomnad livsstil och är det som hela familjen verkligen brinner för. De vill göra något som kan vara till gagn för turister och livskvalitetshöjande för alla som bor här i Kullabygden.

Välkommen till sydsluttningarna av Kullaberg och till Arilds Vingård.

Bra information

  • Det finns 23 rum till uthyrning på Arilds Vingård, 
  • Rummen är små, men välplanerade och har egen dusch och toalett.
  • Under sommaren kan man bo i glampingtält
  • Läs mer om Arilds Vingård här