Låt oss presentera oss

Om Kullaresor


Vi brinner lite extra för den kreativa kraften hos entreprenörsdrivna, lokala producenter inom mat och dryck. Vi älskar energin som finns där, känslan av att allt är möjligt och framförallt - att det åstadkoms i Sverige.


Vårt team består av tre själar med olika bakgrund och infallsvinklar, men med en sak gemensamt - vi är väldigt stolta över vår regions rika utbud, det som produceras och förädlas i form av mat och dryck och vi vill gärna att flera skall få upptäcka och ta del av det.


Därför bildades Kullaresor med ambitionen att öppna upp vårt nätverk och göra det tillgängligt för de som vill uppleva "Lokalproducerat på riktigt". Resorna är paketerade som ett antal vår- och höstevenemang under fyra dagar - all inclusive - där en av grundpelarna är att ni inte bara skall få inspireras av plats och produkt utan också få det presenterat av grundarna och/eller ägarna vid varje enskilt besök.Christer Paulsson

Har i grunden ett lantbruksförflutet och även som yrkesofficer på P6 i Kristianstad. Flyttade till denna del av Skåne 1987 och öppnade Graffiti Café i Helsingborg med en kollega. År 2003 var han med om att starta upp Kullaflyg och drev det i 10 år. Har också suttit som VD för Sverigeflyg och VD för PGA Sweden National. Numera multientreprenör där tidigare erfarenheter som krögare och mediekonsult gjort att han idag, tillsammans med fru Tina driver bl.a. Paulssons Gård och Paulssons Turistbolag med Pensionat Strandgården. Sitter också som ledamot och ordförande i föreningar och verksamheter med starka kopplingar till lokal matkultur, turism och service.

Du når Christer på: christer@kullaresor.se


Jennica Ericson

Genom sina många år som reseproducent och reseledare för egna resor runtom i världen, vill hon nu visa dig som gäst sin egen region nordvästra Skåne och all den fina maten och drycken som produceras här. Med utbildningar inom ekonomi, projektledning mm från universiteten i Göteborg, Cambridge och Nice slog hon tidigt in på hotell- och restaurangbanan samt har jobbat mycket med events och inom flyget. Hon har också under flera år arbetat för att visa upp mångfalden som finns i Skåne genom sitt arbete bland annat med Kullaflygs lokala mat ombord och i föreningen Food Evolution som sammanfört producenter med varandra samt anordnat lokala bussturer med besök hos måltidsentreprenörer. Jennica älskar att ge service och brinner för den goda lokala maten och drycken.

Du når Jennica på: jennica@kullaresor.se


Peter Skarp

I yngre dagar Reservofficer på S1 i Enköping och har en Agronomexamen från SLU. Redan under studietiden engagerad i hotell-, restaurang- och festvåningsverksamhet. Tidig karriär på Perstorp AB och Tetra Pak med fokus på verksamhetsutveckling och tillväxt. Har även haft engagemang i den svenska franchisedelen av Radisson Blu, lokala investmentbolag och lokala livsmedelsproducenter såsom Helsingborgs Bryggeri. På senare tid verksam inom transport- och logistiknäringen. Har som privat men även professionellt intresse ansvarat för flera researrangemang såväl inom som utanför Sverige. Genom åren ledamot i diverse ledningsgrupper och ordförande i bl.a. HYC.

Du når Peter på: peter@kullaresor.se