Två golfbanor, vingård & middag i Mölle

Möt våren på Kullahalvön

med golf, mat & vin

Möt våren på Kullahalvöns spektakulära och naturnära golfbanor. Ni njuter av golfrundor och goda måltider i er egen takt, och vi arrangerar alla praktiska detaljer.

Ni får två dagar av golf på Mölle golfbana och S:t Arilds golfbana, samt kan sedan välja ut några andra aktiviteter, läs mer nedan. En härlig middag i Mölle avrundar första dagen, och ni vaknar till havets brus och en god frukost på Pensionat Strandgården i Mölle.

Skicka er bokningsförfrågan, så kontaktar vi er för att skräddarsy er upplevelse av golfpaket på Kullahalvön.

Detta ingår


Val & tillval

I er bokningsförfrågan, välj alternativ för middag, samt vilket rum ni önskar. Skriv eventuella önskemål i meddelanderutan, så återkommer vi med pris. Om ni till exempel vill förlänga er vistelse med extra hotellnätter, skriv detta här.

Pris

Från 2.950 SEK/person för del i dubbelrum

(Motsvarar ca 2.210DKK)

Enkelrumsavdrag: 150 SEK/person

Erbjudandet gäller maj 2023. Gäller måndag - fredag (avresa senast fredag).

Bokningsförfrågan


  S:t Arilds golfbana

  S:t Arilds 18-håls parkbana, som ligger inbäddad i Kullahalvöns natursköna omgivningar, är rankad som en av de 50 bästa banorna i Sverige (Nr 42 i Svensk Golf 2022). Det havsnära läget med Skälderviken på ena sidan och Kattegatt på den andra gör det gynnsamt för golf under större delen av året. Anläggningen innefatts även av en 18-håls korthålsbana, två padelbanor, stora övningsområden, en Titleist range och en fullutrustad inomhusakademi för custom-fitting och lektioner året runt.

  starild.se

  Mölle Golfbana

  Mölle Golfbana är en av Sveriges äldsta och mest natursköna banor, och erbjuder en sagolik golf och naturupplevelse. Den anrika 18-hålsbanan från 1943 är belägen i Kullabergs naturreservat, och bjuder på utmanande golf med havsutsikt från de flesta hålen. Golfkrogen, Kullagårdens Wärdshus, ligger 75 meter från första tee. Husen har anor ända sedan Tycho Brahes tid. Även Carl von Linné stannade till här uppe på berget under en av sina botaniseringsresor.

  mollegk.se

  Arilds vingård

  Arilds Vingård är Sveriges största vingård och drivs av paret Annette och Jonas Ivarsson. Det utgör ett mycket populärt besöksställe i Kullabygden. År 2007 planterades de första vinrankorna på den vackra sydsluttningen och 2011 öppnade Arilds Vingård upp även för hotell- och restaurangverksamhet.

  arildsvingard.se